BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Димитър Бербатов става треньор в „Етър”

Бившият нападател на националния отбор Димитър Бербатов ще се присъедини към треньорския щаб на “Етър”. Треньорът на отбора Александър Томаш посочи, че Бербатов вероятно ще е на стаж при него.

“Ще бъде официално част от екипа. Където и да съм бил треньор досега, той винаги е идвал да тренира с нас. Но сега вече ще е под друга форма – като лицензиран треньор”, каза Томаш, цитиран от “Велико Търново спорт”.

По думите му Бербатов ще работи с нападателите в отбора. Томаш, както и помощниците му Константин Мирчев и Тодор Кючуков, са много близки с Бербатов още от времето им в ЦСКА.

“Ние сме израснали заедно, още от общежитието на ЦСКА. Това, че той се разви като футболист и личност до това ниво, само показва какъв човек е”, заяви треньорът на “Етър”. Томаш каза, че преди да започне в настоящия си клуб е отказал по-добро предложение заради невъзможността да бъде с екипа си. “Екипът ми е нещо, което ме прави силен – всеки един от нас е силен в своите аспекти”, посочи той.

The post Димитър Бербатов става треньор в „Етър” appeared first on Blagoevgrad.eu.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!