BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Двама мотористи пострадаха при пътни инциденти в Петрич и Сандански

архив, БГНЕС

На 20.08.2019 г., около 11:00 ч.  на ул. „Цар Борис III“ в Петрич, в посока изхода на града, 64-годишен мъж от Сандански, управлявайки лек автомобил „Опел Астра“, от лявата лента предприема десен завой, без да пропусне движещия се зад него мотоциклет “Кимко Агилити 125”, при което последният се удря в заден десен калник на автомобила.

Пострадал е водачът на мотоциклета – с фрактура на дясна ръка, без опасност за живота. Пробите за наличие на алкохол в кръвта и на двамата водачи са отрицателни.

Около 18:00 ч. на същата дата 23-годишен младеж от Сандански, поради отвличане на вниманието, губи контрол над управлявания от него по ул. „Одрин“ мотоциклет “Хонда СХ150“ и пада на платното за движение.

След медицински преглед е установено, че мотоциклетистът е получил порезна рана на лявата ръка и охлузни рани по тялото. Пробата за алкохол в кръвта му е отрицателна.

The post Двама мотористи пострадаха при пътни инциденти в Петрич и Сандански appeared first on Blagoevgrad.eu.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!