BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Волен Сидеров: Аз съм реалният опонент на Румен Радев, каня го на диспут

Аз съм реалният опонент на Румен Радев, който се представя за балансираният човек, а всъщност е проводник на една антибългарска, проамериканска политика“. Това заяви пред БНР лидерът на „Атака“ Волен Сидеров, кандидат за президент, който за трети път се включва в надпреварата за „Дондуков“2, а през 2006 г. стигна до балотаж на изборите за държавен глава.

Той заяви категорично, че влиза в надпреварата за „Дондуков“ 2, като основен опонент на Радев и покани настоящия президент на диспут.

В предаването „12+3“ лидерът на „Атака“ заяви, че в държави като България за президенти се слагат послушни хора:

„Които са завършили школата „Максуел“ в САЩ, под шапката на ЦРУ – говоря за Румен Радев, на когото после му слагат едно изкуствено етикетче, че бил ляв, проруски. Той е завършен проводник на ЦРУ и американската политика. Радев беше инсталиран в България за президент през 2016 г. с помощта на Бойко Борисов и ГЕРБ, които тогава му подариха този пост. Сега ще му го подарят пак, изваждайки една фигура срещу него, която няма да му бъде опонент“.

Волен Сидеров обяви, че излиза в съпротива срещу това, което се прилага по отношение на пандемията от Covid-19:

В България се прилага здравен фашизъм. Свободата е на първо място. Превръщат ни в хора от концлагер. Къде отиде свободата на придвижване? … Аз направих жалба в Административния съд срещу мерките на Министерството на здравеопазването, които ви карат да ходите с един парцал на устата и смятат, че това нещо ви предпазва“, заяви Сидеров.

По думите му Covid-19 е световна конспирация и „абсолютна измислица“, а здравните министри – и настоящият Стойчо Кацаров, и предходният – лъжат:

„Здравният министър е сложен там, за да лъже. Те получават една директива. Има една световна върхушка, която си прави в момента експеримент с човечеството – искат да видят докъде хората могат да се превърнат в зомбита. Целта на тази световна върхушка е да се редуцира човечеството„.

Интервюто на Даниела Големинова с Волен Сидеров в предаването „12+3“ можете да чуете от звуковия файл.

Източник: blagoevgrad-news.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!