BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Владимир Миленков: От какво се притеснява ЦИК, по отношение на видеознаснемането? Кое не трябва да бъде документирано?


Приятното време и слънце използваха кандидатите на „Демократична България“ Владимир Миленков и Димитър Нешев, за да се срещнат с благоевградчани на „Алеята на здравето“, водеща към парк „Бачиново“ в Благоевград.

Освен рекламни материали, двамата подариха на хората и дезинфектанти, на които стоят няколко ефектни послания : “Елиминира мафията“, “Премахва корупцията“ и “Запазва демокрацията“, които бяха приети с усмивка от благоевградчани, които коментираха, че това са целите, които наистина трябва да преследва всяка власт.

„Хората виждат алтернатива на статуквото в лицата на „Демократична България“, а това е огромна отговорност за нас, ние ще бъдем партньори в това и заедно ще успеем!“, коментира Вл.Миленков.

Двамата кандидати споделят, че много от хората, с които са разговаряли, са задавали резонни въпроси, като този КОЙ нарежда на ЦИК да обжалва видеонаблюдението при броенето на бюлетините след края на изборния ден?

„ Ние питаме същото, а единственият логичен отговор е, че преди избори уж необявената коалиция между ГЕРБ и ДПС става все по-очевидна. И обединена от страха.
Нашата борба за честни и свободни избори продължава. Ние вярваме, че след 4-ти април ще бъде счупен страхът и ще дойдат по-добри времена за всички в България.“, казва още Миленков и допълва, че енергията за промяна няма как да бъде пречупена, дори и чрез опитите за манипулиране на вота.

„ Ако едни политици са чисти и открити с хората, те нямаше да изпитват подобен панически страх от видеонаблюдението в изборния ден. Щом настъпи подобна истерия и неистов стремеж това да бъде предотвратено, само по себе си е показателно. Показателно е, че те крият нещо, че искат да направят нещо, което не трябва да бъде заснето. Какво е то, според вас?“, лаконично питат кандидатите на „Демократична България“.

Източник: blagoevgrad-news.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!