BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Вариант 2 се падна на втората задължителна матура за 12 клас

Вариант 2 за втората задължителна матура беше изтеглен от журналист в сградата на образователното министерство.37 116 зрелостници се явяват на втория задължителен изпит по избираем предмет. Матурата започва точно в 9 ч.И тази година най-много ученици са пожелали английския език за втория си задължителен изпит, предаде БНТ.

За да бъдат допуснати зрелостниците трябва да покажат документ за самоличност, служебна бележка, химикал с черен цвят и найлонов плик, в който да бъдат прибрани вещите им.

Носенето на маски и ръкавици за учениците не е задължително по време на изпита, но на входа ще бъдат връщани тези, които имат висока температура.

От Инспектората припомнят още, че въпреки че изпитът започва в 9, призовават учениците да проверят училищата, в които ще полагат изпитите.

The post Вариант 2 се падна на втората задължителна матура за 12 клас appeared first on Blagoevgrad.eu.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!