BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

БФС разкри нова измама в българския футбол

Ръководството на Българския футболен съюз обяви след днешното заседание на изпълкома, че подписката на Христо Порточанов е нелегитимна, като дори в нея имало фалшификации. Както е известно, един от кандидатите за нов президент на БФС, внесе искане за провеждане на конгрес още на 30 април, пише Gong.bg.

За целта той трябваше да представи валидни подписи на 1/3 от клубове-членове в БФС. Оказа се, че под петицията са се подписали 121 от общо 551 клуба и поради тази причина датата за конгреса остава 25 юни.

От БФС обясниха, че са извършили проверка, която е установила, че някои клубове са се подписали по два пъти, а други от включените в списъка на Порточанов от години не са членове на родната футболна централа.

“Подписката е нелегитимна”, каза Йордан Лечков след заседанието на изпълкома. “Аз до момента не съм видял някой да се е кандидатирал за президент на БФС”, добави той, като уточни, че не възнамерява да застава начело на родния футбол и за пореден път подчерта, че поисканата оставка на Борислав Михайлов е било грешка.

The post БФС разкри нова измама в българския футбол appeared first on Blagoevgrad.eu.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!