BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Акция ,,Антидрога“: Четирима задържани с наркотици в Пиринско

Акция по линия на противодействие на съхранението и разпространението на наркотични вещества е проведена от полицейски служители на ОДМВР-Благоевград. На 11.06.2020 г. в апартамент в гр.Благоевград, обитаван 23-годишен от с.Рилци, общ. Благоевград, са намерени и иззети около 41,60 грама кокаин и електронна везна. С постановление на РП-Благоевград лицето е задържано за срок до 72 часа.

На същата дата в с.Скрът, общ.Петрич е извършена проверка в къща и прилежащо към нея дворно място, обитавани от 62-годишен от селото, като са намерени и иззети: електронна везна, около 0,67 грама суха, тревиста маса и тревисто растение с тегло около 30 грама, реагиращи положително на канабис. 62-годишният е задържан със заповед за задържане до 24 часа, а по случая е образувано досъдебно производство.

Със заповед за задържане до 24 часа са задържани 19-годишен младеж и 15-годишно момче от гр.Банско. Около 21:00 часа на 11.05.2020 г. в гр.Банско, у 15-годишния е намерена и иззета около 0,8 грама марихуана, а у 19-годишния – мелничка със следи от марихуана. За случая е уведомена РП-Разлог.

Източник: blagoevgrad-news.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!