BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Дневен хороскоп за 22 август 2019

dneven-horoskop-6-mart-eksplozivna-360

dneven-horoskop-6-mart-eksplozivna-360

В четвъртък насочете емоциите си към съграждане и съхраняване на важни за семейството ви неща. Вложете повече енергия в хармонизиране на отношенията си с хората около вас. Не правете нищо само за да получите похвала или комплимент.

Това ще бъде благоприятен ден за развитието на финансови дела, които са важни за дома ви. Някои от вас дори ще могат да се зарадват на късмет в този план.

Изненадите днес ще са за ваше добро, не търсете смисъл в тях и не ги поставяйте под съмнение или подозрение.

Всъщност днес от вас зависи дали ще се възползвате от благоприятните тенденции на деня или ще се оставите емоциите да ви отведат към неприятни ситуации и проблематични отношения.

Мнозина днес ще могат да се зарадват на важни резултати или признание в работата или в бизнеса си.

Овен

Днес не се колебайте да приемете покана за посещение на място, на което не сте били. Не бъдете скептични и се насладете на преживяването.

Телец

Днес не допускайте закъснения за срещи. Това важи, както за лични, така и за служебни. Сега е важно да спазвате правилата.

Близнаци

Днес очаквайте промяна в личния живот, от която ще имате голяма полза. Не проявявайте скромност и не отказвайте никакви облаги.

Рак

Днес не оставяйте щастието си на случайността. Погрижете се нещата да са изпълнени по правилата и ще видите, че усилията са си заслужавали.

Лъв

През този ден не възлагайте свои задачи на някой друг. Резултатът може да е толкова различен, че да се наложи да вършите двойна работа.

Дева

Това е ден, в който да се обърнете за утеха към изкуството. Посетете изложба или концерти и отдалечете мислите си от рутината.

Везни

Днес ще получите похвала. Приемете я, като катализатор да продължавате напред в същия дух, а не да спирате за почивка.

Скорпион

Днес може да се окаже, че сте много далеч от мечтаната цел. Това в никакъв случай не трябва да ви отказва. Преразгледайте плана си.

Стрелец

Днес може да разберете, че не се движите в правилната посока. Преди да поемете в друга помислете добре, за да не се объркате отново.

Козирог

Днес не си играйте с чувствата на другия. Ваша по-солена шега може да нарани сериозно половинката ви. Мерете си приказките.

Водолей

Днес не мислете, че всичко трудно се е струпало на вас. Това е просто период, който ще отмине. Има хора в много по-трудно положение.

Риби

Продължавайте линията на поведение, която поддържате от няколко дни. Скоро вашите усилия ще ви се сторят, като детска игра, а резултатите – очаквайте скоро.

Източник: blagoevgrad-news.com

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!