BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Започва санирането на сградата на пожарната в Благоевград

Започва санирането на сградата на пожарната в Благоевград


Започва санирането на сградата на пожарната в Благоевград

Община Благоевград започва изпълнението на всички дейности по проект „Въвеждане на мерки за енергийна ефективност, осигуряване на достъп на хора в неравностойно положение в сградата на Регионална служба „Пожарна безопасност и защита на населението – Благоевград”.

Към този момент са избрани всички изпълнители, след проведени публични процедури по ЗОП- за инженеринг на обекта, упражняване на строителен надзор и оценка на съответствието, консултантска услуга – лицензиран одитор за одит на проекта и за изпълнение на дейностите по публичност и информация.

Проектът предвижда въвеждане на мерки за енергийна ефективност в административната сграда на РСПБЗН- Благоевград и осигуряване на достъп до сградата на хора с увреждания и се реализира в резултат на подписано партньорско споразумение между Община Благоевград и Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” към Министерство на вътрешните работи.

С реализацията на проектните дейности ще се постигне повишаване на енергийната ефективност и редуциране на енергопотреблението в сградата, предмет на проекта. Ще бъдат осигурени и по-добри условия на работа на служителите на РСПБЗН – Благоевград, екологична и енергийно-ефективна работна среда и осигуряване на достъп на хора в неравностойно положение. След реализацията на проекта сградата на РСПБЗН

– Благоевград ще постигне клас на енергийна ефективност „В“.

Източник: blagoevgrad.eu

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!