BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

С 5% увеличиха заплатите на кметовете в община Банско

С 5% увеличиха заплатите на кметовете в община Банско

Увеличение с 5% на заплатите на кмета Георги Икономов и на кметовете на населените места в общината гласуваха общинските съветници на вчерашната сесия на местния парламент.

Предложението за ръст на трудовото възнаграждение на градоначалника бе на председателя на Общинският съвет Владимир Колчагов, а на кметовете на Добринище, Места, Кремен и Филипово бе на Георги Икономов.

Кметът на Банско вече ще получава 1 943 лева месечно, или с 93 лева повече от предходната година. Кметът на Добринище Китан Галчев ще получава месечно възнаграждение в размер на 1 050 лева, до сега той е получавал 1000 лева. Заплатата на кметът на село Филипово Фаим Молла от 750 лева се увеличава на 788 лева.

Възнаграждението на кметът на село Места Елена Байракова става 735 лева, а това на кмета на село Кремен Емилия Пандева 662 лева.
Източник: ДАРИК

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!