BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Футболисти за пример: Момчетата на Септември Симитли се включват в битката срещу коронавируса

Отборът на Септември (Симитли) се включи в инициативата за борбата срещу COVID-19 в Симитли. Момчетата от отбора доброволно откликнаха на призивите на общинските власти и са готови да помагат на нуждаещи се възрастни хора в условията на ограничителните мерки заради коронавируса.

За нуждаещите се хора са открити две горещи телефонни линии. При нужда всеки може да се обади на: 0882 444 849 / 0884 111 337 и да потърси помощ. Линиите са на разположение всеки делничен ден от 08:30 до 17:00 часа. Доброволците ще им помагат като доставят по домовете храни, лекарства и стоки от първа необходимост.

Ако и вие сте готов да се включите като доброволец, моля, пишете на следния електронен адрес: dobrovolci.simitli@gmail.com или позвънете на телефон: 0882 444 849 / 0884 111 337. Важно е да посочвате вашите три имена, своите професионални умения и телефон за връзка.

The post Футболисти за пример: Момчетата на Септември Симитли се включват в битката срещу коронавируса appeared first on Blagoevgrad.eu.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!