BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Прогноза за времето 8 ноември

слънце есен

Атмосферното налягане е и ще се задържи по-ниско от средното за ноември.

И днес времето ще се задържи динамично и топло за сезона. Над по-голямата част от страната облачността ще е разкъсана, намаляваща в източната половина от страната до незначителна. Предимно облачно ще е над Западна България и Рило-Родопската област и там на места ще има превалявания от дъжд. В Източна България ще духа умерен, временно и силен южен вятър. Максималните температури ще са предимно между 20° и 25°, по-ниски в северозападните райони.

Над планините облачността ще е значителна, главно в Рило-Родопския масив ще има превалявания от дъжд На отделни места там е възможно да прегърми. Над Странджа-Сакар и Източна Стара планина ще има временни разкъсвания на облачността и повече слънчеви часове. Ще духа умерен до силен юг-югоизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра – около 15°, на 2000 метра – около 7°.

Източник: blagoevgrad-news.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!