BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

От 1 юли започва приемът на документи за записване на деца в детските градини в Община Сандански

Поради обявеното извънредно положение и преустановените посещения на децата в детските градини, информираме родителите, че със Заповед на кмета на община Сандански от 17 март 2020 г., бе удължен срокът за записване, отписване и преместване на деца в детските градини на територията на Община Сандански с три месеца.

Подаването на заявления за прием на деца ще започне от първи юли и ще продължи до края на месец юли. Документите ще се подават на място в детските градини, при спазване на всички противоепидемични мерки и социална дистанция.

Кандидатстването се осъществява от родител/настойник на детето. Всички необходими документи за прием в детските градини са публикувани в официалната страница на Община Сандански, сектор Образование.

Всяка дата от графика в Наредбата за условията и реда за записване, отписване и преместване на деца в детските градини и училищата на територията на Община Сандански, съгласно Заповедта на кмета, се удължава с три месеца.

Информация и документи >>> https://bit.ly/3g5V5JY

Източник: blagoevgrad-news.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!