BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Освободиха от ареста родителите на изоставеното бебе в София

2111991930

Социалните ще търсят вазможности детето да се върне при майката и бащата.

Освободиха родителите на изоставеното бебе в София. Пеленачето беше намерено в детски кош в жилищен блок в столичния кварал „Люлин“ вчера с бележка „Да се предаде на социалните, успех!“. По информация на bTV, те са се върнали в дома, където живеят с майката и сестрата на мъжа.

Именно непрестанния тормоз от същите тези хора родителите посочили като причината за тежкото деяние пред разследващите и социалните. Младото семейство не разполага със средства и не получава помощи, защото на името на бащата са регистрирани четири фирми. Той е и с ТЕЛК-решение, което не е подновено.

Към момента детето е настанено в дома за медико-социални грижи „Свети Иван Рилски“. След експертизи и работа с родителите, социалните ще търсят възможности то да се върне при тях, при роднини или да бъде дадено за отглеждане в приемно семейство.

 

Източник: blagoevgrad-news.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!