BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

КПП-та на изхода на Благоевград са само с предупредителен характер

От днес е ограничено пътуването без неотложен повод между областните градове, съгласно новите мерки срещу разпространението на коронавируса у нас.

На изходите на Благоевград в посока Кюстендилска област има изградени КПП. Пунктовете са на Е-79 при Антените, при навлизане в АМ “Струма” при кръговото на с. Зелен дол в посока Дупница и София. Такова има и на Е-79 при Полигона към вътрешността на областта. На този етап се пропускат товарни автомобили и автобуси. Напускащите по работа Благоевградска област се предупреждават да си извадят бележки от работодателите. До сега никой не е върнат.

Въведените от полунощ мерки все още са с предупредителен характер. На м. Полигона на изхода на Благоевград се спират само влизащите в Благоевград леки автомобили, пътуващите в тях се предупреждават, че до вторник трябва да се снабдят с бележки от работодателите, че работят в областния град. Излизането от града в посока Симитли е безпроблемно, въпреки че има знак „СТОП“.

Парк “Бачиново” не е затворен, на входа на самият парк, както и на алеята, водеща към него няма полиция. В самия парк и по алеята се разхождат се хора, повечето с кучета. /БГНЕС

Източник: blagoevgrad-news.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!