BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Кандидатът за кмет на Благоевград Калоян Ханджийски единствен застана лице в лице с жителите в града

С болка благоевградчани коментираха, че техни роднини и деца са напуснали Благоевград, за да търсят препитание в чужбина или столицата.

“Запознат съм с проблемите в Благоевград. Именно затова желая да бъда близко до съгражданите, да чуя от тях и хубавото и лошото в ежедневието им”, заяви Калоян Ханджийски.

Той раздаде днес флаери с номер 66 за кмет и общински съветници от Демократична България. Благоевградчани му пожелаха успех на вота и го припознаха като част от тях.

“За да възкресим Благоевград и създадем добре платена работа, ще се трудя денонощно за опазване и подкрепа за местния бизнес, както и привличане на нови инвестиции с високи средни заплати. Аз и хората в екипа ми имаме контакти с десетки инвеститори, които много искат да дойдат в Благоевград, но не желаят и да чуват за сегашния кметски екип”, коментира кандидат-градоначалникът Калоян Ханджийски.

Сред приоритетите в управленската програма на Ханджийски са:

✅ разтоварване на бизнеса от административната тежест и разходи – такси, лицензи, разрешителни и всякаква бумащина
✅ намаляване на такса смет за фирми и юридически лица, които имат реална дейност и работници
✅ превръщане на Благоевград в привлекателно място за outsource, shared services и IT бизнес в сътрудничество с АУБГ и ЮЗУ
✅ отваряне на общината за всички способни хора и бизнеси и край на работата само с „приятелски“ фирми

“Подкрепете ме за кмет на Благоевград. В мое лице бизнесът и всички работещи ще имат добър приятел и партньор”, прикани кандидат-градоначалникът Калоян Ханджийски.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

The post Кандидатът за кмет на Благоевград Калоян Ханджийски единствен застана лице в лице с жителите в града appeared first on Blagoevgrad.eu.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!