BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Рeмонтират улици в Банско и Добринище

С подобряване на метеорологичните условия и отпадане на голяма част от ограниченията, наложени от извънредното положение,

Недовършените в продължение на 2-3 години централни улици на гр. Добринище вече се асфалтират. След завършване на ул. „Георги Темелков” от бензиностанцията до детската площадка , ще започне ремонта и на още две натоварени улици – „1-ви Май” и „Яне Сандански”.
Успешно върви асфалтирането на четири улици в Банско, които от години са в трагично състояние. Полага се асфалт и до броени дни ще бъдат готови улиците „Мингьо Тодев”, „Даме Груев”, „Уилям Гладстоун” и „Ел Тепе”. Предстои изкърпването на уличната мрежа в целия град.

С добър темп и в срокове се работи по новата детска градина в Банско, прецизират се детайлите по довършителните работи, уточнява зам.-кметът Стойчо Баненски, който със специалисти от Общината администрация инспектира ежедневно обектите.

В Банско започна също ремонтът на детските площадки и спортните съоръжения за обществено ползване. Поради заявено инвестиционно намерение на собственика на частен имот на ул.”Гоце Делчев”, детската площадка върху същия терен е демонтирана.

The post Рeмонтират улици в Банско и Добринище

appeared first on Blagoevgrad.eu.

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!