BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Видове залагания на рулетка

Едно от нещата, които вероятно объркват повечето играчи, когато се приближат до рулетка, е огромният брой чипове, поставени навсякъде. Добрата новина е, че персоналът е високо обучен и ще следи всичко, когато седнете на масата и започнете да играете. Това ви позволява да се съсредоточите върху задачата, която изпълнявате, като правите самите залози!

С цел да обясним това по най-лесния начин за новите, ще разделим залозите на две категории: вътрешни и външни залози. Има много възможности за избор, всяка от които ви дава различен начин да спечелите с всяко завъртане на колелото. Нека да разгледаме всички налични залози за рулетка.

 

Вътрешни залози

Вътрешните залози в рулетката се дефинират като всички залози, направени към самите числа, които се показват във вътрешността на зоната за залагане на рулетката. Ето различните вътрешни залози, които можете да направите.

 

Прав залог

Когато искате да заложите на едно число, това се нарича прав залог. Изплащането за натискане на число е 36 към 1.

 

Сплит залог

Можете да заложите топката да падне върху едното от двете числа, разположени едно до друго на дъската, като направите разделен залог, поставяйки чиповете на линията между двете числа. Това би могло да донесе печалба 17 към 1 за победителите.

 

Уличен залог

Дъската за рулетка е подредена в 12 реда с по три числа и ако искате да направите залог на един ред, можете да го направите с уличен залог. Този залог се плаща 12 към 1.

 

Ъглов залог

Разпределяйки още повече парите си, можете да направите залог на четиризначна зона на дъската, като поставите залог на корнер. Това е като разделения залог, но поставяте чиповете на ъгъла на четири числа. Печеливш ъглов залог се плаща 8 към 1.

 

Залог Double Street

Подобно на ъгловия залог, можете да разпределите залога си на два реда числа и ако спечелите, ще получите 5 към 1.

 

Външни залози

Когато погледнете таблицата на рулетката, можете да видите, че има много места за чипове извън самото табло. Това са всички външни залози и те ви позволяват да правите залози на няколко групи числа. Въпреки че тези залози с плащат далеч по-малко, те ви дават най-добрите коефициенти, като се има предвид колко числа избирате с всяка група. Ето всички външни залози, сред които играчите могат да избират.

 

Нисък / висок залог

Това е лесен залог, ако смятате, че печелившият номер ще бъде между 1-18 (нисък) или 19-36 (висок). Повечето маси имат минимум, който трябва да заложите на тази опция, а печелившият залог се плаща 2 към 1.

 

Червен / Черен залог

Подобно на ниския / високия залог, можете да заложите на печелившия цвят на числото (черно или червено). Този залог също се плаща 2 към 1.

 

Четен / нечетен залог

Крайният залог 50/50, който можете да направите, е четен / нечетен залог. Той може да ви донесе печалба 2 към 1. Не забравяйте, че нулите са губещи за този залог.

 

Дузина залог

Ако искате да рискувате малко повече, можете да заложите на цифрите в десетките. Можете да залагате 1-12, 13-24 или 25-36 и ако спечелите, ще получите 3 към 1 на вашите чипове.

 

Залог на колона

Споменахме, че дъската за игра на рулетка е разделена на 12 реда от три числа, но ако погледнете от другия ъгъл, тя може да бъде разделена и на колоните от 12 числа. Можете да залагате на всяка от тези колони и да получите възвръщаемост от 3 до 1 за спечелване на този залог.

Източник: blagoevgrad-news.com

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!