BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

16-годишен младеж загина след инцидент с АТВ

Снимката е илюстративна

Снимката е илюстративна

Разследването показва, че докато карал в гориста местност, машината се преобърнала

Момче загина след инцидент с АТВ. 16-годишният младеж е от село Ягода, община Мъглиж. Вчера следобед взел машината, за да покара в гората край близкото село Змейово. Момчето било с пълна екипировка, а машината – добре оборудвана, като имала дори радар.

Два часа родителите му, които били на почивка, не успели да се свържат. След това се обадили на близки. Те предприели издирване, като в същото време се свързали с полицията. Тялото на младежа е открито в гориста местност край Змейово. Според разследването машината се е преобърнала по стръмния терен. АТВ-то е паднало върху момчето. Каската му не била добре закрепена и при падането е изхвърчала от главата му.

По данни на КАТ регистрацията на АТВ е необходима, когато се използва за шофиране по пътищата. Също така се изисква и шофьорска книжка. Ако се използва за гористи местности и извън пътната мрежа, регистрация не се налага и не се иска свидетелство за правоспособност.

Източник: Би Ти Ви

Източник: blagoevgrad-news.com

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!