BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Тотото се готви да навлезе във верига супермаркети с продажба на лотарийни талони


До дни Българският спортен тотализатор (БСТ) ще започне продажба на лотарийни талони във веригата магазини „Фантастико“, обявиха от държавното дружество пред „Дневник“. От компанията заявиха, че водят преговори с държавното дружество „за откриване на пунктове в супермаркети на веригата, като на този етап се доуточняват подробностите“.

Идеята е в началото тотото да има свои щандове в шест магазина от веригата в София.

След промените в Закона за хазарта БСТ остана единственият играч на пазара на моментни лотарийни игри. От новото ръководство на тотализатора заявиха намерение дружеството да се модернизира и да се възползват от променената си роля на пазара.

Плановете са след време да се увеличи броят на магазините, в които ще се предлагат талони, както и да се увеличи броят на игрите. Една от целите е в новите пунктове да могат да се подават фишове и за числовите игри на тотото.

Тотото вече има опит в работата с „Фантастико“ отпреди няколко години.

БСТ планира да навлезе и на пазара на спортни залози. Другата цел, за която заговори изпълнителният директор Любомир Петров, е присъединяването към международната лотария „Евроджакпот“.

„Подготвяме необходимата документация за членство. Преминава се през няколко етапа. Надяваме се в края на календарната година да се поздравим с успешно присъединяване към паневропейската лотария, която се разиграва в 18 държави. БСТ е член и на още две международни хазартни асоциации – Световна лотарийна и Европейски лотарии“, заявиха от дружеството за „Дневник“.

Източник: blagoevgrad-news.com

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!