BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Родители: Благодарим на д-р Камбитов, че осигури дом на художествената гимнастика в Благоевград

Родители: Благодарим на д-р Камбитов, че осигури дом на художествената гимнастика в Благоевград, преди години дори и не сме си помислили, че децата могат да практикуват този спорт тук

Ще бъде предоставена допълнителна база за тренировки за КХГ „Пирин“.  Това заяви по време на среща с родители на деца, трениращи художествена гимнастика, кандидатът за кмет за трети мандат на Благоевград, издигнат от ПП ГЕРБ, д-р Атанас Камбитов. Той пое ангажимент да бъдат предвидени часове за тренировки и в зала „Скаптопара“, като занятията в   III OУ също ще продължат.

„Вървим  към кардинално решение по отношение на предоставяне на допълнителни спортни бази. Всяка година строим, ще направим и още зали за спорт. В по-мащабен план, имаме амбицията да изградим и Мултифункционален спортен комплекс, с лекоатлетическа писта  и зали с всички необходими условия“, каза д-р Камбитов.

Родителите подчертаха, че срещат абсолютно разбиране и подкрепа в лицето на д-р Камбитов.

„Благодарим ви! Преди пет години дори не сме си помисляли, че нашите децата ще тренират художествена гимнастика, а вече са част от този красив спорт и печелят награди.  Благодарим за подкрепата, вярваме, че и занапред ще е така. Все още сме малък клуб, но имаме сериозни амбиции. Искаме децата ни да тренират всеки ден“, подчертаха родителите.

Преди срещата д-р Атанас Камбитов връчи купи на призьорите и грамоти на отборите в Трети държавен турнир по художествена гимнастика за Купите на община Благоевград „Купа Пирин“ и международен турнир “Приятели“.

 

Предизборна публикация!

The post Родители: Благодарим на д-р Камбитов, че осигури дом на художествената гимнастика в Благоевград appeared first on Blagoevgrad.eu.

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!