BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Празнуващи младежи нападнаха служители на „Биострой“ в Благоевград, защото „работили за ниски заплати“

„Аз съм дал 300 лв. тази нощ за алкохол, вие сте глупаци да работите за
тези пари.”

Това е изречението, което рано сутринта на 24-и май вкара в болница служители на общинската фирма “Биострой” в Благоевград.

Празнуващи в 4,30 ч. сутринта младежи пред магазин за алкохол и цигари са нападнали двама служители на фирмата, които извършвали дейности по сметоизвозване.

Саморазправата е станала на бул. “Джеймс Баучер”. Докато служителите изхвърляли контейнер с отпадъци в специализирания автомобил, младежите им подвикнали, а след това ги нападнали.
По показания на пострадалите – нападателите използвали метална тръба, заради което единият пострадал е с тежка контузно-разкъсна рана на главата и контузия на ръката. Изпаднал е в безсъзнание на пътното платно. Колегата му също е с травма от удар по главата. Младежите са избягали от местопрестъплението. Полицията се е заела с издирването им.

 

 

 

Източник: infomreja.bg

Източник: blagoevgrad-news.com

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!