BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

ПП „ Да, България“ учреди структура в Петрич. Председател на местната организация е Лъчезар Митрев

Политическа партия „Движение Да България“ учреди структура в Петрич днес.

За председател на местната организация бе избран  Лъчезар Митрев, който получи доверието на всички членове на структурата, които присъстваха на Учредителното събрание.

“ Гласуваното ми доверие е огромна отговорност. Благодаря на всички, които ме подкрепиха и се надявам, че няма да ги разочаровам. Всички ние сме обединени от идеята за една демократична и правова държава, искаме да участваме в промяната, а не да чакаме някой да свърши нещо, вместо нас. „, сподели Митрев, след избора. Той изрази с увереност, че хората в България вече са много по-смели и ясно изразяват нетърпимост към прогнилата от корупция система, а „Да, България“ предлага алтернатива, от която всички имат нужда, затова се надява и на още много нови членове, които да участват в тази промяна.

За членове на Изпълнителния съвет на структурата на „Движение Да България“ в  Петрич, като зам. председатели бяха избрани Кирил Мезерлиев и Теди Николов.  Магдалена Тилева бе избрана за ковчежник на организацията.
На учредителното събрание присъства  Михал Сотиров, който е представител на Националния съвет на партията на Христо Иванов. От основаването на „Да, България!“  Сотиров участва активно в дейността ѝ. От декември 2019 заема поста заместник кмет в администрацията на район “Лозенец” в София.
След Учредителното събрание бе отслужен тържествен водосвет на офиса на партията, който се намира на пл. „Възраждане“ 1 в Петрич и от утре ще бъде отворен за всички симпатизанти на партията в града.
Събитието бе уважено и от ръководството на структурата на „Да, България“  от Благоевград, в лицето на председателят Владимир Миленков и зам. председателят Росита Бирова. Част от членовете на организацията от областния град също присъстваха, за да подкрепят новите членове и да им пожелаят успех.

Източник: blagoevgrad-news.com

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!