BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Показаха кадри на Младен Маринов, Стъки и шефа на „Делта гард“ пред дискотека в Слънчев бряг

ГДБОП разследва бивш министър на МВР на ГЕРБ и незаконни действия от страна на прокурори около казуса “Осемте джуджета”, разкрит от Антикорупционния фонд, заяви вътрешният министър Бойко Рашков.

В разследването се твърди, че от Златанови са отнети 21 автомобила, като един от тях се оказва собственост за период от време на дъщерята на бивш вътрешен министър от ГЕРБ, уточни министърът.

Рашков не посочи с име кой е “бившият министър от ГЕРБ”, но в своя сигнал Антикорупционният фонд твърди, че това е именно Младен Маринов. Неправителствената организация разполага и с “докладна записка от полицейски служител при Районно полицейско управление Несебър от 2005 г. Сигналът е без подател, но описаните в него имена и събития насочват към източник от системата на МВР, което го прави задължителен за институционална проверка”.

Според Рашков бившият министър е контактувал със собствениците на Делта гард, Митьо Очите, Маргините и други. Те са наблюдавани при свое пътуване до Слънчев бряг.

От МВР показаха и кадри, за които твърдят, че показват Младен Маринов, Стъки, приближени на Митьо Очите, приближени на Маргините, както и собственика на Делта гард, пред дискотека в курорта

Източник: blagoevgrad-news.com

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!