BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Петима са арестувани за притежание на наркотични вещества в Дамяница

В хода на проведена акция по линия на противодействие на съхранението и разпространението на наркотични вещества, от полицейски служители на сектор ПКП при ОДМВР-Благоевград и РУ-Сандански, на 14.08.2019г. в района на жп гарата в с.Дамяница, общ.Сандански е извършена проверка на С.Х./41г./ от Благоевград у когото е намерено и иззето полиетиленово пакетче, съдържащо около 0,45 грама хероин. Същият е задържан със заповед за задържане до 24 часа.

В хода на работата по случая е извършена и проверка в пункт за цветни и черни метали в с.Дамяница, при която са намерени и иззети: две спринцовки с вместимост 2 мл. и три спринцовки с вместимост 5 мл., съдържащи тъмна, кафява течност, реагираща положително на канабис, като общото тегло на спринцовките и течността е около 25,90 грама, електронна везна с наличие на хероин по нея и около 21,65 грама суха, тревиста маса, реагираща положително на канабис.

Със заповед за задържане до 24 часа са задържани: двама мъже на 49 години и 46 години и двамата от Сандански, мъж на 24 години от с.Ново Делчево, общ.Сандански и мъж на 38 години от Петрич.

По случая е образувано досъдебно производство. Работата продължава.

The post Петима са арестувани за притежание на наркотични вещества в Дамяница

appeared first on Blagoevgrad.eu.

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!