BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Остават броени часове до официалното откриване на VII Международен турнир „Купите на Община Благоевград“

Шестнадесет отбора от пет държави ще се включат в VII Международен турнир по футбол „Купите на Община Благоевград“, който стартира днес 26 август в областния център.

Откриването на събитието ще бъде в 20:30 часа на площад „Македония“, a по традиция парад ще представи участниците и техните треньори. Шествието ще тръгне в 20:00 часа от Съдебната палата, ще мине по улица „Тодор Александров” и ще стигне до пл. „Македония“, където ще се проведе тържествената част.

Седмият международен футболен турнир за деца „За купите на Община Благоевград” e под патронажа на кмета д-р Атанас Камбитов и ще се проведе от 26 до 31 август. В надпреварата участие ще вземат спортни таланти, родени през 2004 и 2005 година.

На 26 август ще се играе първият мач, който е изнесен и не е в програмата, от 17:00 часа на стадиона в с. Рилци. Двубоят ще е между ОФК “Пирин” и ФК “Национал” – София, набор 2005.

The post Остават броени часове до официалното откриване на VII Международен турнир „Купите на Община Благоевград“

appeared first on Blagoevgrad.eu.

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!