BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Новият шеф на АПИ: Строим магистрали, но качеството е големият минус

Новият шеф на Агенция „Пътната инфраструктура“ обяви пред БТВ, че ще има ревизия на договорите за строеж и ремонт на пътища. В първото си телевизионно интервю инж. Апостол Минчев посочи, че ще провери детайлно всеки един договор за строителство на пътища.

Новото ръководство ще се съсредоточи и върху качеството на пътната мрежа. „Темата „Автомагистрали“ е много сериозна. Пътищата в България са в лошо състояние като цяло и е необходимо много работа, много пари. Това, че в момента строим магистрали е много хубаво, но има едно много голямо „но“, на което аз ще обърна сериозно внимание и това е качеството. Това е нещо, което до момента е големият минус“, отбеляза инж. Минчев.

Новият шеф на АПИ обясни, че в първия си работен ден вече е провел дълъг и полезен разговор с предшествениците си. „Вече 31 години работя в бранша, бил съм на най-различни постове и длъжности, позиции и екипи, познавам повечето хора в бранша“, отбеляза той.

Източник: blagoevgrad-news.com

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!