BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Как се прави кейс за телефон по поръчка, разказват etuo.bg

Кейсове за телефони по поръчка

Използвате ли смартфон в ежедневието, трябва да се грижите за него. По този начин ще успеете да го съхраните в добър вид за по-дълго време. В случая е важно да изберете и поръчате един или повече кейсове, чиято задача е да предпазват корпуса на апарата, а в някои случаи – неговия екран. В наши дни има огромен избор от модели калъфи с топ качество, които обещават да осигурят висока защита на телефона. Изобилието от видове и цветове гръбчета е и възможност да подходим персонално към използваните от нас аксесоари. Калъфите по поръчка са най-добрият начин да го направим.

Защо да заложите на кейсовете по поръчка

Важно е да постигнете сигурност и естетика за своя смартфон, който в по-големия процент от случаите използвате две и повече години. Посредством персонализираните кейсове ще може да останете свързани и с модата, която намира превъплъщение и в продукти като гръбчетата по индивидуален дизайн. Налични са в много дизайни, а от гледна точка на цената са и съвсем достъпни, споделят от онлайн магазин etuo.bg. TPU, пластмасови, силиконови – вариантите са много и по отношение на материалите за изработка на калъфа. А как се прави самият кейс по поръчка? 

Как да го направите

Поръчката на кейс, с избрано от нас изображение, се прави сравнително лесно, като за целта е нужно просто да следвате указанията в сайта, от който ще купувате. В общи линии процедурата се състои в следните няколко стъпки, информират от etuo:

  • изберете марката и модела на своя телефон – внимавайте да не объркате вида на устройството, за да не се окажете с грешното гръбче; 
  • посочете типа калъф, върху който искате да поставите желаната снимка – силоконов, тип “тефтер”, пластмасов и др. Това ще го направи неповторим и различен.
  • след това се заемете с проектирането, добавете харесаното от вас изображение – тази стъпка е най-приятната, защото дава възможност да се проявите като творци. Можете да се възползвате и от опцията да добавите текст към снимката;
  • финализирайте поръчката и изчакайте вашата доставка – след като сте готови с всички точки по-горе, идва ред да изпратите вашата заявка. Не след дълго мечтаното гръбче ще е при вас. 

Кейсовете с персонализиран дизайн са много купувани и за подарък, защото чрез тях посланието ви ще достигне по оригинален начин до скъп за вас човек. 

Каква снимка да изберете

Едно от най-трудните неща при поръчката на персонализиран калъф е да изберем снимката, която ще бъде отпечатана. В този случай колебанията са съвсем резонни, защото имате вариант както да заложите на готово изображение от Интернет, така и да се спрете на фотография, която вие сами сте направили.

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!