BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Иван Гешев и Партията на българските жени обединяват сили на изборите

Коалиция „Граждански блок“ и Иван Гешев се регистрираха в ЦИК за участие в предстоящите парламентарни избори, съобщава БНР.

Бившият обвинител номер едно ще обедини сили с и Партията на българските жени с председател Весела Драганова.

Според бившият главен прокурор в момента страната се управлява като феодално владение, като малките партии се опитват да бъдат купени и да бъдат разделени след изборите.

Гешев заяви, че докато не се промени този плутократичен модел, на който е закрепена Конституцията, ще живеем все по-зле.

Припомняме, че Партията на българските жени е създадена в края на 90-те години, като неизменно неин председател е Весела Драганова. Всъщност за дейността на партията се чу, когато тя стана мандатоносител на НДСВ при първото явяване на Симеон Сакскобургготски на избори и когато спечели с внушително мнозинство. Тогава Весела Драганова стана и депутат от ПГ на НДСВ.

След четиригодишното самостоятелно управление на НДСВ, Партията на българските жени не се е изявявала публично до днес, когато се явява като мандатоносител на Иван Гешев.

 

Източник: blagoevgrad-news.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!