BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Започна традиционният турнир по футбол в Крупник

Традиционният футболен турнир започна снощи в Крупник в навечерието на събора на селото. Тази година участват 6 отбора. Младежите решили отборите да бъдат от селото – отбори по махали- Горен площад, Крупник, Махалата, Драката, Гроздовец, Скалата. Финалистът ще бъде излъчен по точки, а не както досега с полуфинал и финал.

Снощи Горен площад и Крупник завършиха 3:3, Махалата и Драката 9:2, а резултатът на Гроздовец и Скалата е 3:5. Мачовете се играят на изкуственото игрище в парка на селото. Довечера е втори кръг, а останалите в понеделник, вторник и сряда и ще се обяви победителят.

Всеки отбор влиза с такса на участие 60 лева, а момчетата взели решение парите от таксите да бъдат дарени на нуждаещ се човек от селото.The post Започна традиционният турнир по футбол в Крупник appeared first on Blagoevgrad.eu.

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!