BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Дневен хороскоп за 27 август 2019

хороскоп

Вторник е ден на бавните и добре обмислени действия. Ден, в който трябва да бъдете толерантни и разбиращи действията и желанията на хората около вас.

Голяма част от очакванията и плановете ви за този ден ще имат своя шанс за реализация, благодарение на късмет, който ще получите свише или благодарение на вече създадени приятелски или професионални отношения.

Днес добре обмисляйте решения или действия от финансов характер, които ще възникнат с представители на зодиакалните знаци Лъв, Овен или Стрелец. Ако имате собствени деца, които живеят настрани от вас, днес може да получите новини свързани с важно решение или промяна в техния живот.

Това ще бъде неблагоприятен ден за съдебни действия свързани с родителски права при развод, повишение размера на издръжка за дете и др.

Във вторник избягвайте задълбочаването на семейни проблеми. Днес всяка конфронтация в отношенията ще има непредсказуемо и неблагоприятно развитие.

Овен

Днес може да попаднете в разнообразна компания. Ще ви е трудно да се харесате на всички, а и ако се опитате само ще се изтощите. Бъдете естествени.

Телец

Днес не се измъчвайте за неща, които не зависят от вас. Имате много други неща, на които може да посветите вниманието си.

Близнаци

Днес не се радвайте предварително на ваша победа. Колкото и окончателни да изглеждат нещата остават още нерешени въпроси.

Рак

Днес ще получите сериозна компенсация за ваши усилия, които са останали неоценени. Ако получите извинение или благодарност – отговорете със същото.

Лъв

Днес ще се наложи да носите няколко дини под една мишница. С много настроение и спокойствие ще докажете, че това е възможно.

Дева

Днес ви очаква много весел ден, в който да се забавлявате. Не мислете за другите. Този ден е само за вас.

Везни

Днес може да имате странна представа за нещата. Не взимайте крайно решение. Изчакайте идеята ви да се избистри.

Скорпион

Днес може да получите интересна новина от далече, но която да ви касае пряко. Помислете добре, преди да разгласите информацията.

Стрелец

Днес ще имате шанса да сключите изгодна сделка. Много вероятно това да затвърди стабилна основа за ваш бъдещ бизнес.

Козирог

Днес ви очаква покана, отправена в последния момент. Не бързайте да се сърдите, важен е жестът към вас.

Водолей

Днес може да се окаже, че сте забравили нещо важно от предните дни. Не се паникьосвайте. Ще имате достатъчно време, за да успеете с всичко.

Риби

Това е ден, в който ще може да се гордеете със себе си. Започва един нов период за вас, в който ще трябва да се разделите с някои неща, но и ще спечелите други.

Източник: blagoevgrad-news.com

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!