BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

13-годишно дете загуби живота си при нелеп инцидент

13-годишно дете от Калофер загуби живота си при нелеп инцидент. Момчето управлявало мотопеда на баща си по черен път в близост до местност „Бяла река“, подплашило кон и се удушило във въжето, с което животното било вързано.

45-годишен мъж- горски стражар в ДГС -Карлово е подал в следобедните часове в сряда сигнал, че в близост до местността  в землището на гр. Калофер, е открил безжизненото тяло на дете.  13-годишното момче било с каска на главата,  а на около 200 метра от тялото му е намерен паднал мотопед.

Според разследващите става дума за нещастен случай, при който детето се е оплело във въже, с което конят е бил завързан на паша, заради което е паднало от мотопеда.  Конят се е подплашил, повлякъл е тялото му, а въжената примка около врата му е причинила неговата смърт.  Задържани са собственикът на коня и бащата на детето, който е собственик на мотопеда.

 

 

Източник:Нова тв

Източник: blagoevgrad-news.com

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!