BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Хороскопът за 13-и октомври

хороскоп

ОВЕН

Неделя е ус­пе­шен ден за Ов­ни­те за фи­нан­со­ви опе­ра­ции, за кон­так­ти с парт­ньо­ри и пъ­ту­ва­ния. Но­ви­на, коя­то ще нау­чи­те днес, ще ви ор­иен­ти­ра за пром­яна­та, коя­то ви пред­стои. Не взи­май­те стра­на в чужд спор, ще ос­та­не­те ого­рче­ни.

ТЕЛЕЦ

Неделя е на­ча­ло на но­во дви­же­ние нап­ред за Те­лец. Па­рич­ни­те ви при­тес­не­ния ще на­мерят по­ло­жи­тел­но раз­ре­ше­ние, но не без лич­на­та ви на­ме­са. Днес е необ­хо­ди­мо да от­стоя­ва­те собс­тве­ни­те си по­зи­ции. Из­ясне­те от­но­ше­ния­та си с парт­ньо­ра.

БЛИЗНАЦИ

Вие сте из­пъл­не­ни с мно­го тре­во­ги и пос­тоя­нно крои­те пла­но­ве, кои­то пос­ле­до­ва­тел­но от­хвърл­яте. Днес няма да се слу­чи ни­що неп­ред­ви­де­но. Проб­ле­ми­те в ра­бо­та­та си трябва са­ми да ре­ши­те. Ще по­лу­чи­те мо­рал­на под­кре­па от ко­ле­ги­те си.

РАК

Днес е необ­хо­ди­мо да взе­ме­те съ­щес­тве­ни ре­ше­ния, те са ло­ги­чес­ки вер­ни, без ог­лед да­ли ви ха­рес­ват, или не. Те ще са на­ча­ло на нов рас­теж и ка­рие­ра. Няка­къв чо­век без па­ри е око­ло вас, кой­то вли­яе от­ри­ца­тел­но на де­ла­та и къс­ме­та ви. Па­зе­те се от из­ма­ми.

ЛЪВ

Ни­що не мо­же да се срав­ни с ва­шия ог­нен ус­трем. То­га­ва и са­ми­те вие сте убе­де­ни в ус­пе­ха си. Ако ис­ка­те дей­стви­тел­но да пос­тиг­не­те доб­ри ре­зул­та­ти в оно­ва, с кое­то сте се зае­ли и кое­то е важ­но за вас, трябва да сме­ни­те ме­то­ди­те си и да дей­ства­те са­мос­тоя­тел­но.

ДЕВА

Лош ден е неделя за вас, свър­зан със съ­деб­но де­ло за нас­ледс­тво. Ако мо­же­те да пос­тиг­не­те ком­про­мис­но ре­ше­ние с дру­га­та стра­на, не се ко­ле­бай­те. Пол­зот­вор­ни кон­так­ти, кои­то ще пот­върдят ре­ше­ния­та ви за бъ­дещ биз­нес ан­га­жи­мент.

ВЕЗНИ

Ни­то уму­ва­не­то, ни­то апа­тич­но­то нас­трое­ние ще ви по­мог­нат за раз­ре­ша­ва­не на проб­ле­ми­те. Трябва час по-ско­ро да за­дей­ства­те прек­рас­ни­те си да­де­нос­ти. Раз­чи­тай­те на ин­туи­ция­та си. Ра­бо­те­те пряко и с усъ­рдие по про­фе­сио­нал­ни­те си за­да­чи.

СКОРПИОН

Неделя е ус­пе­шен и мно­го спо­коен ден, ка­то пре­дос­тавя на всич­ки вас мъд­ро раз­ре­ше­ние на въз­ник­на­ли­те проб­ле­ми и днев­ни­те за­дъл­же­ния. У мно­зи­на твор­чес­ка­та ене­ргия на­рас­тва и тър­си но­ви фор­ми на из­ява. Оп­рав­дай­те гла­су­ва­но­то ви до­ве­рие.

СТРЕЛЕЦ

В жи­во­та всич­ко е до­пус­ти­мо, вклю­чи­тел­но и пром­яна­та на Стрел­ци­те, кои­то пред­по­чи­тат ефи­рна­та неан­га­жи­ра­ност. У мно­зи­на фи­нан­со­ва­та не­дос­та­тъч­ност е бич но­мер ед­но. Ще по­лу­чи­те важ­на ин­фор­ма­ция, коя­то сте за­дъл­же­ни да из­пол­зва­те.

КОЗИРОГ

Чувс­тво­то ви за нес­та­бил­ност ид­ва от об­ста­нов­ка­та в до­ма и днес ще се за­си­ли след нау­ча­ва­не­то на неп­рия­тна но­ви­на в служ­ба­та. Се­га трябва да пре­цен­ява­те и да за­щи­та­ва­те по­зи­ция­та си. Не вли­зай­те в спо­ро­ве или кон­фрон­та­ция в служ­ба­та.

ВОДОЛЕЙ

Склон­ни сте към мис­ти­ци­зъм, но жи­во­тът бър­зо ще се вър­не в реал­нос­тта. Мис­ли­те ви са ан­га­жи­ра­ни с проб­ле­ми­те в служ­ба­та, кои­то зас­ягат кон­так­ти­те. Не вярвай­те на пред­ло­же­ния, ид­ва­щи из­вън място­то, на кое­то ра­бо­ти­те. Те ни­ко­га няма да ста­нат реал­ност.

РИБИ

Днес Ри­би­те ще по­лу­чат пред­ло­же­ния от свои прия­те­ли. Но то­ва не е по­вод за ом­ра­за, а са­мо за пре­цен­ка. Денят е спо­рен и ус­пе­хи­те ще след­ват един след друг. Съ­би­тия­та са раз­нооб­раз­ни и ин­фор­ма­ции­те, кои­то ще по­лу­чи­те – на­деж­дни.

 

Източник: blagoevgrad-news.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!