BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Разкриха оранжерия за марихуана в местност край Кюстендил

снимка: МВР, aрхив

Под ръководството на Районна прокуратура – Кюстендил се води разследване по образувано досъдебно производство за извършени престъпления по чл. 354в, ал.1 от НК и по чл. 234, ал. 4, вр. ал.1 от НК.

На 04.07.2020 г., в ГПУ Гюешево при Регионална дирекция Гранична полиция гр. Кюстендил, е постъпила оперативна информация за отглеждане на растения от рода на конопа (марихуана) в имот в местността „Вуково“. По случая е бил уведомен дежурен прокурор от Районна прокуратура – Кюстендил.

Незабавно са били извършени неотложни действия по разследване, при които са били иззети веществени доказателства. Имотът се намира в гориста местност и е трудно достъпен. На около километър разстояние преди имота, на пътя е бил установен лек автомобил „Ланд Роувър“, ползван от четиридесет и девет годишния мъж от гр.Кюстендил – С.И. По информация на полицейските органи, имотът е собственост на същото лице. В присъствието на майка му, в къщата е било извършено претърсване и изземване. Зад нея е бил открит изграден парник, в който са били намерени и иззети 170 растения коноп (марихуана) с различна височина.

The post Разкриха оранжерия за марихуана в местност край Кюстендил appeared first on Blagoevgrad.eu.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!