BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Пътен инцидент с мъжкия тим на ОФК „Беласица“

На връщане от гр. Панагюрище автобусът, който вози отбора на „Беласица“ е катастрофирал. Причината за инцидента, станал на 70 км на АМ „Тракия“, е прилошаване на шофьора. Вследствие на това автобусът излиза от пътното платно, за щастие запазвайки устойчивост, без да се обърне.

По-късно се установява, че шофьорът е получил инфаркт. Футболистите и треньорите, както и придружаващият ги екип се чувстват добре физически. На място са и представители на ръководството на клуба – Иван Златински и Георги Петров. Община Петрич изпрати веднага втори автобус от гр. Пловдив, който да прибере мъжкия тим.

С представители на отбора поддържа постоянна връзка кметът на общината Димитър Бръчков.

Всички от отбора, които пристигайки в Петрич преценят, че искат медицинска консултация отново ще бъдат прегледани в болницата. ОФК „Беласица“ гостува на ФК „Оборище“ в шести кръг на Югозападна трета лига. Петричани си тръгнаха с победа и добавиха към актива си трите точки.

The post Пътен инцидент с мъжкия тим на ОФК „Беласица“ appeared first on Blagoevgrad.eu.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!