BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Прокуратурата започна разследване по случая с изчезналото дете в Якоруда

Днес е образувано досъдебно производство за изясняване причините за изчезването на малолетния М.Ю. (на 2 години и 8 месеца) от гр. Якоруда, както и дали то не е в резултат на извършено престъпление по чл. 142а, ал. 3, вр. ал.1 от НК – противозаконно лишаване от свобода на малолетно лице.

Разследването по случая е започнало при условията на неотложност с разпит на свидетел и се извършва под надзора на Районна прокуратура – Разлог.

За последен път детето било забелязано около 17 ч. на 23.09.2020 г., в близост до дома му, заедно с по-голямата му сестра.

Разследващи полицаи и други служители от структурите на ОД на МВР гр. Благоевград извършват активни действия по разследването и по издирването на детето. Наблюдаващият прокурор осъществява процесуалните си функции по ръководство и надзор лично и на място в гр. Якоруда.

The post Прокуратурата започна разследване по случая с изчезналото дете в Якоруда appeared first on Blagoevgrad.eu.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!