BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Продължават предизборните срещи в Симитлийско

Изборно време е. 27 октомври е денят, в който ще имаме възможността да дадем своя глас на МЕСТНИ ИЗБОРИ 2019.

На откриването на предизборната кампания на 27 септември, кметът на Община Симитли – Апостол Апостолов обеща, че заедно със своя екип и кандидатите за общински съветници ще посетят всяко едно населено място в общината, за да чуят проблемите и желанията на хората.

Обещанието вече е в действие. Втора предизборна среща проведоха кметът – Апостол Апостолов, заедно със своя екип и кандидатите за общински съветници от листата на „ПАРТИЯ НА ЗЕЛЕНИТЕ“, на която той самият е водач.

Вчера, в 18:30 часа жителите на улица „Илинден“ имаха възможността да споделят всичко онова, което ги вълнува, да зададат всеки един въпрос, на който искат да получат отговор, както и да се запознаят лично с кандидатите за общински съветници.

„Да бъда единствения кандидат за кмет е много задължаващо според мен. Това означава, че аз и моя екип трябва да вдигнем летвата още по-високо в следващия мандат и да се опитаме да осъществим и най-смелите мечти на хората в Община Симитли“ – с тези думи Апостол Апостолов откри предизборната среща.

Зададените вчера въпроси бяха от по-общо естество, а оплаквания нямаше, което само по себе си показва, че хората са доволни от работата на кмета и неговия екип.

„Ще продължим да работим, както досега – по всяко едно направление. Ще работим по изграждането на нова 100-процентова инфраструктура – улици и ВиК мрежа. Ще развиваме все повече спортната инфраструктура в нашия град. Ще работим по създаването на още по-добър микроклимат за бизнеса на територията на нашата община. Няма да спрем да строим нови и да поддържаме старите черкви и параклиси. Ще рекламираме природните забележителности на Община Симитли, с което ще привлечем повече туристи. Основна цел за следващия мандат е и изграждането на национална рафтинг база. Друг основен приоритет е изграждането на иднустриална зона на територията на бившите погреби. И не на последно място, да отбележим още един път, че през следващата година започва изграждането на нов мост, с модерен европейски облик, свързващ двата квартала на града“, отбелязаха още Апостол Апостолов и неговият екип на срещата.

Предизборните срещи не свършват, а тепърва започват. Хората от всяко едно населено място ще имат възможността да изкажат проблемите и желанията си и да зададат въпросите си.

The post Продължават предизборните срещи в Симитлийско appeared first on Blagoevgrad.eu.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!