BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Приключи ремонтът и на второто кръгово кръстовище на ул. „Рокфелер“ в Петрич

Утре, 14 септември (понеделник) ще бъде пуснато за движение и второто ремонтирано кръгово кръстовище в Петрич. Дейностите по оформяне на пътните платна, подмяната на водопровода и маркировката вече са изпълнени. Поставени са нови пътни знаци, регулиращи движението в кръстовището, обозначени са местата за пресичане на пешеходци, както и огражденията за пътна безопасност на участниците в движението.

Монтирано е ново осветление. Изместени са всички подземни комуникации с цел да не се допуска разкопаване заради аварии, положена е нова асфалтова настилка. Предстои оформяне на вътрешния кръг (колелото) на кръстовището.

 Припомняме, че до преобразуването на двете кръстовища в кръгови се стигна след извървяване на всички съгласувателни процедури с Агенция „Пътна инфраструктура“ и КАТ – Пътна полиция.

The post Приключи ремонтът и на второто кръгово кръстовище на ул. „Рокфелер“ в Петрич appeared first on Blagoevgrad.eu.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!