BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Предстои горещ уикенд

Днес отново ще бъде слънчево, след обяд над планинските райони с незначителна купеста облачност. Ще духа слаб, в Източна България – умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са между 27° и 32°.

Над планините ще бъде слънчево, в следобедните часове с незначителна купеста облачност. Ще духа умерен, по високите и открити части временно силен вятър от изток-североизток. Максималната температура на 1200 метра ще е около 22°, на 2000 метра – около 15°.

Над Черноморието ще бъде слънчево. Вятърът ще е умерен до силен от изток-североизток. Максимални температури на въздуха и морската вода: 25°-27°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

И в неделя ще бъде предимно слънчево, с временни увеличения на облачността над източната половина от страната. Вятърът ще остане североизточен, температурите – без съществена промяна.

The post Предстои горещ уикенд appeared first on Blagoevgrad.eu.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!