BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Потвърдено: Пулев ще се бие с Джошуа на 20 юни в Лондон

Мачът ще се изиграе на стадиона на „Тотнъм”

Мястото и датата на мача за световната титла по бокс между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа вече са определени. Сблъсъкът в тежка категория ще се състои на 20 юни (събота) на стадиона на „Тотнъм” в Лондон, информира NOVA. Това е записано в черновата на договора, която е била получена преди броени часове в щаба на Пулев.

Информацията потвърди мениджърът на „Кобрата” Ивайло Гоцев. През следващата седмица българският боксов промоутър ще замине на оглед на съоръженията и хотелите в Лондон, за да бъдат подготвени специални пакетни оферти за българските фенове, които искат да проследят големия двубой на мястото на събитието.

Гоцев обяви, че 35% от билетите за мача „Джошуа-Пулев” са гарантирани за българска публика.

В следващите дни самият Кубрат Пулев ще замине в САЩ, за да наблюдава на живо мача за световната титла в тежка категория на версията WBC между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър, който ще се проведе на 22 февруари в Лас Вегас. След него „Кобрата” ще остане в Америка на подготвителен лагер. Българската боксова звезда ще се завърне в Европа няколко седмици преди срещата си с Антъни Джошуа в Лондон.

Източник: blagoevgrad-news.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!