BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Пласьор на дрога е с наложено наказание по споразумение с Окръжна прокуратура – Враца

Съдът е одобрил споразумение, сключено между Окръжна прокуратура – Враца и защитата на подсъдимия Д.Д., обвинен на извършено от него престъпление по чл. 354а, ал. 3 от НК.

Досъдебното производство по случая е започнало, след като на 01.11.2018 г., в стопански двор на ул. „Христо Ботев“ в с. Нефела, област Враца, при полицейска проверка у Б.Б. били открити девет топчета суха листна маса. Лицето е заявило, че това е „чай за пушене“, които той закупил за лична употреба. В хода на разследването е бил установен пласьорът на дрогата – Д.Д. Същият е бил привлечен към наказателна отговорност за държане на наркотични вещества с цел разпространение.

Подсъдимият се е признал за виновен за извършеното от него престъпно деяние е се е съгласил да му бъде наложено наказание от една година и шест месеца „лишаване от свобода“ с тригодишен изпитателен срок.

Определението на съда има последиците на влязла в сила присъда.

The post Пласьор на дрога е с наложено наказание по споразумение с Окръжна прокуратура – Враца appeared first on Blagoevgrad.eu.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!