BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Отвориха оперативен щаб на община Благоевград

Със заповед на кмета инж.Румен Томов във връзка с усложняващата се епидемична обстановка в страната и завишаване на мерките за ограничаване разпространението на коронавирус, от днес действа временен Оперативен щаб на територията на община Благоевград. Щабът се помещава в сградата на общинска администрация – Информационен център при зала“22 септември“.

Оперативният щаб работи от 08,00 часа до 20,00 часа с разкрита телефонна линия за обаждания 073/88 -44- 61, включително/събота и неделя/.

С въведените мерки, от 18 март 2020г. се разширява дейността на домашния социален патронаж, с възможност за доставяне на храна и медикаменти на самотноживеещи възрастни хора.

На телефония номер на Оперативния щаб, гражданите съобщават и своя адрес. Заявката ще се заплаща в момента на доставка от заявителя. В тази дейност се включват служители на община Благоевград и БЧК, които са обучени.

Всички заедно, трябва да бъдем отговорни и добре организирани за да спрем разпространението на коронавирус, апелира кметът инж.Румен Томов.

Източник: blagoevgrad-news.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!