BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Онлайн супермаркетът BG МАРКЕТ празнува 5-ти рожден ден и подарява 1000 ваучера на своите клиенти

Онлайн супермаркетът BG МАРКЕТ навършва 5 години. По този повод, собствениците са решили да подарят на своите клиенти 1000 ваучера по 5лв.

Акцията започва на 29 юни и ще продължи до изчерпване на количествата на ваучерите.

От 5 години супермаркети „БГ Маркет“ предлагат услуга за доставка на хранителни стоки, това се случва благодарение на иновативния подход на собствениците на веригата.
Само с няколко клика на  https://bgm.bg  можете да получите всичко, от което имате нужда и то без да се редите на досадни опашки и да обикаляте в търсене на желания от вас продукт. Най-голямото предимство е, че ще можете да пазарувате храни и напитки и то от
комфорта на вашия дом или офис.

В онлайн магазина на „БГ Маркет“ може да намерите всичко – от хранителни продукти от любими и предпочитани марки, през пресни плодове и зеленчуци, напитки, почистващи препарати за дома, био и диетични храни, козметика, артикули за бебето и детето, за домашните любимци и много други.
Естествено, не трябва да забравяме и факта, че с помощта на онлайн супермаркета ще можете да имате повече свободно време за себе си, близките ви и за нещата, които наистина ви доставят удоволствие.

За да се възползвате, трябва да влезете в сайта на онлайн супермаркета и да използвате ваучер BGM5, без кавичките, за да намалите стойността на поръчката си с 5лв.

Можете да се запознаете с пълните условия за доставка на BG МАРКЕТ ТУК.

Ваучерите от промоцията важи само в онлайн супермаркета на веригата.

Източник: blagoevgrad-news.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!