BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Окръжният съд в Благоевград ще гледа дистанционно наказателни дела

Окръжният съд в Благоевград обяви за всички заинтересовани страни, че съдебните заседания по наказателни дела, свързани с приетите за разглеждане в условията на извънредно положение мерки за неотклонение за задържани лица, ще се разглеждат с дистанционното им участие. Tова ще се случва със съдействието на председателите на съдилища в съдебния район, а именно Окръжен съд – Благоевград и районните съдилища в Благоевград, Сандански, Гоце Делчев и Разлог.

Заедно с началниците на Окръжна прокуратура и Арестите в Благоевград са предприети незабавни действия за техническото обезпечаване и организиране на наказателните производства на задържаните лица от съответните арести.

Действията са на база изпълнение на заповед на председателя на Окръжен съд – Благоевград Катя Бельова, с която се ограничава достъпът на граждани и лица до Съдебната палата, с цел ограничаване разпространението на COVID – 19. Мерките за това са взети по указание на Висшия съдебен съвет.

The post Окръжният съд в Благоевград ще гледа дистанционно наказателни дела appeared first on Blagoevgrad.eu.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!