BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Най-добрите пилоти в Елдуро шампионата мерят сили в Банско

Броени дни остават до първия кръг от BG X Enduro Championship, който ще се проведе в град Банско на 27-28 юни. Състезанието Three Mountains Hard Enduro Bansko се организира от Мото Дружина Банско и Община Банско. За последните години състезанието се утвърди като един от най-атрактивните и посещавани кръгове в шампионата.

„Три планини хард ендуро Банско” е част от републиканския ендуро шампионат. И тази година в него ще вземат участие най-добрите български пилоти. Специален гост и участник е Теодор Кабакчиев – световен шампион в суперендуро сериите. Самото състезание е с мотоциклети, преодоляващи изключително впечатляващи естествени и изкуствени препятствия.

Ендурокрос трасето за състезанието крие изненади за участниците и много емоции за публиката, споделят ентусиастите от Мото Дружина Банско. Те са впрегнали в подготовката на атрактивното състезание не само членовете на дружината, но и приятели и съмишленици от Банско и страната.

Организаторите канят любителите на екстремните спортове да наблюдават първия кръг от екстремния ендуро шампионат, който ще се проведе на 27 и 28 юни от 10 часа в бившата казарма в гр. Банско.
Обещанията им са за много адреналин, високи скорости и изключителни атракции на две колела.

The post Най-добрите пилоти в Елдуро шампионата мерят сили в Банско appeared first on Blagoevgrad.eu.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!