BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Музей на водата – Благоевград с поредно арт предизвикателство към ученици

Конкурс под надслов „Въображение прояви, оригинален Крачно сътвори“ е най-новото арт предизвикателство, отправено от Музей на водата към учениците от 1-ви до 12-ти клас. Инициативата стартира от 21 септември и ще приключи на 20 октомври, дни преди празника на строителя, който отбелязваме на 26 октомври.

Конкурсът има за цел да провокира креативността у децата и младежите, които следва да изработят макет на символа на Музей на водата – Кранчо. Той може да бъде създаден от различни подръчни, по възможност, еко материали.
Макетите следва да бъдат доставени или изпратени на адрес: гр. Благоевград, ул. „Антон Чехов“ №3, за „Водоснабдяване и канализация” ЕООД – Благоевград, като бъде посочено, че е за участие в конкурса. Те трябва да бъдат придружени с информация за автора – име и фамилия, години, град, учебно заведение и телефон за връзка.

В инициативата могат да се включат деца от цялата страна.След финала, специално сформирано жури ще разгледа творбите и ще класира тези, получили най-висока оценка.

За победителите, които ще заемат I, II, III място, са предвидени награди.
Творбите, класирани на призовите места, ще бъдат изложени в Музей на водата, който е единствен по рода си в България.

The post Музей на водата – Благоевград с поредно арт предизвикателство към ученици appeared first on Blagoevgrad.eu.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!