BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Медицинските специалисти обявиха национален протест за 11 септември

blood-pressure-monitor-1749577_1920-1-1024x683

Специалистите по здравни грижи отново излизат на протест, за да поискат достойно заплащане на труда си и да алармират обществеността за „безобразията, които се извършват в болниците, вследствие на сега действащата здравеопасна система в България“.

Това съобщиха медицинските специалисти в информацията за утрешния протест. Той е насрочен за 15 ч. пред сградата на Народното събрание. В подкрепа на протеста ще присъстват пациентски организации, част от магистър-фармацевти и лекари-специализанти, Съюз на артистите в България, Синдикална Федерация на служителите в МВР/СФСМВР/ и други синдикати и организации от страната, се разбира още от съобщението.

Това ще бъде поредният протест на здравните работници, според които дадените им от властта обещания досега всъщност не са изпълнени.

 

Източник: blagoevgrad-news.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!