BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

МВР с поредна акция „Антидрога“ в Петричко, има задържани

На територията на община Петрич, от полицейски служители на ОДМВР-Благоевград, е проведена  акция по линия на противодействие на производството, съхранението и разпространението на наркотични вещества.

На 24.09.2020 г., в обезлесен участък от Държавен горски фонд в местността Изворката, землище на с.Чурилово,  са открити засадени около 76 бр. тревисти растения, които след направен полеви тест са реагирали положително на марихуана с общо тегло около 161 килограма. На същата дата, от полицейските служители е извършена проверка на жилище и прилежащ към него двор в с.Михнево, обитавани от 63-годишна жена от селото, която е задържана със заповед за задържане до 24 часа.

В жилището е намерена и иззета около 1 050 грама суха, тревиста маса, а в двора около 12 бр. тревисти растения с общо тегло около 180 килограма, всички реагиращи положително на канабис.

В следобедните часове на деня, в ж.к. „Цар Самуил“ в Петрич, е извършена проверка на двама младежи на 17 и 19 години от града, като е намерен гриндер със суха тревиста маса по него, която е реагирала положително на марихуана с тегло около 3,49 грама. Лицата са задържани със заповед за задържане до 24 часа.

The post МВР с поредна акция „Антидрога“ в Петричко, има задържани appeared first on Blagoevgrad.eu.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!