BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Линейка излетя от пътя Симитли-Разлог

Линейка на ЦСМП-София излетя от пътя и се спусна по стръмен скат след обяд днес на път II-19 Симитли-Банско, по чудо медицинския екип в него се е отървал само с натъртвания, предаде БГНЕС.

В линейката освен шофьора пътуват лекар и медицинска сестра, за да вземат пациент от МБАЛ-Разлог и да го транспортират за София. Пътно-транспортното произшествие става на път за Разлог, реално автомобилът е самокатастрофирал.

Към 14.30 ч. на входа на с. Градево, линейката предприема изпреварване, в този момент автомобилът, който задминава също завива на ляво към къщата за гости „Оресите”. За да избегне сблъсък, спешният автомобил със специален режим на движение, завива наляво, и излита от пътя. Минава покрай бетонен стълб, влиза в акациева гора, чупи едно дърво и се спуска по 30-метровия скат, спирайки на поляна под пътя.

Не е подаван сигнал за инцидента на тел. 112, от София е изпратена втора линейка, която да прибере екипа. Те са се отървали след каскадата само с натъртвания, на автомобила са насени материални щети.

Причинилият произшествието автомобил не е спрял, нито е подал сигнал за това, че линейка е изхвърчала от пътя. Линейките са оборудвани с видеокамери, ще бъде прегледан записът, за установяване причините за ПТП-то.

The post Линейка излетя от пътя Симитли-Разлог appeared first on Blagoevgrad.eu.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!