BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Кризисният щаб на Симитли в извънредна среща заради струпването на много деца и младежи на едно място

Кметът на община Симитли – Апостол Апостолов събра представителите на кризисния щаб на Симитли, сформиран заради извънредното положение с коронавируса. На срещата присъстваха зам.-кметът Юлиан Мишев, народният представител Стефан Апостолов, началникът на полицейски участък – Симитли Васил Петров и кметовете по населените места.

На срещата обсъдиха евентуалните допълнителни мерки и начини за справяне със струпването на много деца и младежи на едно място. В тази връзка, кметът Апостолов и кризисният щаб призоват родителите да обяснят на децата си какви рискове крие Коронавируса.

„От нас зависи да запазим здравето и живота на хората. Всеки един от нас трябва да следи дали се спазват правилата и мерките в условията на извънредна епидемична обстановка. Не трябва да се забравя, че нещата са все още опасни и че все още нищо не е свършило“, категоричен бе Апостолов.

Началникът на полицейски участък Симитли – Васил Петров отбеляза, че при установяване на струпване на деца, ще бъдат връчвани актове на родителите им, във връзка с неспазването на правилата в извънредна епидемична обстановка.

Ръководството на Община Симитли и кметовете по населени места, апелират за разум и призовават всички да бъдат отговорни към себе си и околните.

The post Кризисният щаб на Симитли в извънредна среща заради струпването на много деца и младежи на едно място appeared first on Blagoevgrad.eu.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!